Kabouters

Training 
Middels ”Kaboutertrainingen” biedt VV Ruinerwold 4- en 5-jarigen de kans om op een vrijblijvende en plezierige wijze kennis te maken met voetbal.
Vanaf begin september t/m eind mei wordt er elke zaterdagochtend van 10.00 t/m 11.00 uur getraind op het trainingsveld van VV Ruinerwold (naast de kantine).

Zaaltraining
Voor de Kabouters geldt dat er tijdens de winterperiode (eind november t/m februari) soms getraind wordt in de sporthal van Ruinerwold ( als deze beschikbaar is )

Geen training
Tijdens de herfst-, Kerst-, voorjaars-, en meivakantie is er geen training. Ook bestaat er altijd een mogelijkheid dat de training wordt afgelast vanwege het weer. Mocht dit op tijd bekend zijn, zal dit gecommuniceerd worden middels de Kaboutervoetbal whatsapp. Bij twijfel kan er altijd geïnformeerd worden bij de trainer (via whatsapp)

Afmelden
Bij afwezigheid vanwege een feestje, ziekte etc. graag afmelden bij de trainer, zodat er bekend is wie er allemaal wel komen op de training.

Kleding
De kleding tijdens de training bestaat uit een sporttenue (bij koud weer een trainingspak) en voetbalschoenen. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht.

Kosten
Het voetballen bij de Kabouters kost niets. Vanaf het moment dat er in team verband wordt gevoetbald (JO7 competitie) dien je je aan te melden bij de ledenadministratie en zal er contributie betaald moeten worden.

Vragen
Heeft u toch nog vragen m.b.t. het Kaboutervoetbal?
Dan kunt u terecht bij de jeugdcoördinator Ruinerwold Kaboutervoetbal:
Tim van der Sterre
Telefoon:  06-18706702