Mooie samenwerking

Wij mogen een hele mooie samenwerking aan jullie bekend maken!

Atlas Sport en VVR hebben de handen in één geslagen voor deze hele mooie ACTIE!

De naam Sport geeft het doel al aan: fit worden! En dat kan uitstekend bij Atlas Sport. Het voordeel van fitness is dat je het makkelijk op je trainingsdoel aan kunt passen.

Wat biedt Atlas Sport op het gebied van fitness?

We bieden je een intake aan waarbij je je trainingsdoelen duidelijk kan maken. Daarbij kun je een fittest doen en nemen we de tijd om je de fitnessapparatuur uit te leggen. Door uit te leggen hoe onze apparatuur werkt, kun je op een goede manier trainen en loop je geen risico op blessures. We maken een trainingsprogramma op maat voor je waarmee je aan de slag kan gaan. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je op weg te helpen en je verder te begeleiden.

Om je vordering bij te houden kun je na een aantal weken nog eens een fittest doen of je lichaamssamenstelling laten meten. Zo heb je zicht op je progressie en blijf je gemotiveerd!

Een ideale manier om in de rustperiodes van voetbal toch op conditie te blijven, zeggen wij!

Sport je al bij Atlas Sport en ben je ook VVR lid? Stuur dan een mailtje naar;

ledenadministratie@vvruinerwold.nl en wij zorgen ervoor dat je 15% korting bij Atlas Sport in gang wordt gezet.

Wil je graag gaan sporten bij Atlas sport? Zie https://www.atlassport.nl/roosterdewijk/ voor het rooster in De Wijk (er is geen filiaal meer in Ruinerwold).

Meld je aan via: info@atlassport.nl. En geef aan dat je ook VVR lid bent. Ook dan wordt de 15%korting op je abonnement bij Atlas Sport meegenomen!

Atlas Sport – VVRuinerwold –

Met elkaar – Voor elkaar.