Fysiotherapie

De fysio staat voor ALLE spelende leden van de club *zonder extra kosten* ter beschikking.

Fysiotherapie De Commissaris uit Meppel ondersteunt ons nu al vele jaren, bij het opleiden van het (jeugd)-kader op vele gebieden. We kunnen spreken van een zeer prettige samenwerking waarmee we zeer goede resultaten behalen.

Fysiotherapie De Commissaris ondersteunt in de eerste plaats bij de verzorging. Het is de 1e hulp bij blessures in trainingen en wedstrijden. Ze onderzoeken en behandelen geblesseerde spelers, zodat ze zo snel mogelijk weer op het veld staan. Ook worden sport specifieke revalidatietrainingen op het veld verzorgt.

Op het gebied van trainingsopbouw, (uniforme) warming-up en loopscholing stemmen we tips en trucs, samen met onze trainers, af zodat blessures zo veel mogelijk worden voorkomen en het lichaam op de juiste manier wordt getraind.

De sportfysiotherapeut weet wat er in het lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe je geblesseerd raakt. De Fysio kan gericht krachttraining, core-stability en stretch oefeningen verzorgen. Met de gerichte behandeling en adviezen van de sportfysiotherapeut kan je je training binnen afzienbare tijd weer op het oude niveau hervatten. De vaste avond dat Fysio De Commissaris bij VVR aanwezig is:

De vrijdagavond: voor contact: 0522 – 255555/ info@fysiodecommissaris.nl.